Want your
own Fotopage?








 
gebang's FotoPage

By: gebang akarkita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Mar-2007 07:27 Email | Share | Bookmark
gambar kitar semula

close-up along masa tu
along lompat
atok dan akis
atok tengah termenung memikirkan harga getah
ayahngah
ayahngah dan akis
ibu tengah berpantang sambil kontrol ayu
abah versi kolesterol
sesi berlonggok
wan bentong
wan dan akis
Gambar2 ni semua aku dapat dari arkib aku yg aku simpan sejak tahun 2000 lagi. Akis baru berumur lebih kurang sebulan, Ina pun masih berpantang lagi.. Masa tu aku gunakan kamera digital jenis lama, jenis boleh masuk disket kat kamera tu kalu nak save. kira bapak la kepada digital kamera yg ada sekarang. Tak silap aku brand Sony Mavica (lebih kurang cam gambar kat bawah), tapi bukan aku punya, company yg punya.. pinjam sat sebelum ianya hilang 2-3 bulan selepas tu dicuri oleh pencuri yg suka mencuri..


Nota: Kepada yg cari gambar2 kitar semula (recycle) tu , kalau terjumpa posting ni sori la kalau itu bukan yg korg cari.. Mmg tajuk tu ada maknanya yg tersendiri berkenaan posting ni..Takyah la nak komen yg bukan2..peace no war..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net